Human Capital Agenda

Weet u waar uw personeelsleden over 5 jaar willen staan?

Lees verder...

Parkmanagement Meppel

Meppel Parkmanagement

ICC-Parkmanagement Meppel
ICC-PMM is ontstaan door een bundeling van krachten van de Industriële Commerciële Club Zuidwest Drenthe en Parkmanagement Meppel. De vereniging telt momenteel ruim honderdtachtig leden.
ICC-PMM is het overkoepelend aanspreekpunt voor Meppeler industrie en ondernemingen. Als vertegenwoordigster van haar leden bij de diverse overheden is de vereniging een belangrijke gesprekspartner in kwesties die de Meppeler infrastructuur en de belangen van de aangesloten bedrijven direct raken.

In Parkmanagement werken de ondernemingen op de bedrijventerreinen Oevers, Noord, Blankenstein en Rogat samen om de kwaliteit van de terreinen te verbeteren en verder te ontwikkelen. Daardoor blijft de waarde van het onroerend goed gewaarborgd en wordt het voor nieuwe bedrijven aantrekkelijk zich te vestigen.
Bedrijven van ICC-PMM betalen contributie voor hun lidmaatschap. De leden profiteren van de collectieve terreinbeveiliging en het collectieve afvalcontract. De gezamenlijke inkoop van o.a. energie en telefonie levert interessante besparingen op, evenals het collectieve contract voor de zorgverzekering. Maar er komen ook faciliteiten binnen handbereik, die voor individuele bedrijven niet altijd gemakkelijk toegankelijk of te realiseren zijn zoals bedrijfsfitness.

Met de komst van het Ondernemersfonds in 2011 zijn de kosten van het lidmaatschap omlaag gebracht. Bedrijven tot en met 5 medewerkers betalen een basisbijdrage van € 100, vanaf 6 medewerkers is deze bijdrage € 200. De kosten van het lidmaatschap worden ruimschoots terugverdiend, door gebruik te maken van de aangeboden kortingsmogelijkheden.

Parkmanagement is niet statisch, maar werkt actief aan het ontwikkelen van nieuwe faciliteiten voor de aangesloten bedrijven. Hoe meer ondernemingen zich bij ICC-PMM aansluiten, hoe sterker de samenwerking wordt. Want hoe meer leden, hoe hoger de korting en hoe groter het aanbod van diensten.

Contact gegevens

PMO Meppel

Parkmanager
Jos Hagedoorn
M. 06-25075707
E. parkmanager@iccpmm.nl

ICC-Parkmanagement
Postbus 282
7940 AG Meppel
M. 06-47157993
E. secretariaat@iccpmm.nl

website PMO Meppel

 

Extranet inlog