Energie lening Drenthe

“Energie Lening Drenthe” voor Drentse ondernemers en organisaties. Vanaf 1 november biedt de Drentse Energie Organisatie het MKB en organisaties in Drenthe een financiering voor ‘kleinere’ investeringen in duurzame energie en energiebesparing.

Lees verder...

HBO Leergang Parkmanagement

14-07-2013

De HBO Leergang Parkmanagement is ontwikkeld door branche-organisatie CLOK en heeft als doel om parkmanagers in hun functie te versterken.
Het is niet alleen een Leergang, het is het geheel van certificering, van doorgaande ontwikkeling.
De Leergang is samengesteld uit een theoretisch en een praktisch deel. De wens om de theoretische basis te versterken vindt zijn vertaling in de praktijk, zowel in kennis, als in vaardigheden en competenties.
De Leergang is ook een antwoord op vragen die gesteld worden over het vrije beroep Parkmanagement. Vandaar ook de certificering en opname in een openbaar register.
De Leergang vormt een geheel. Maar het is ook mogelijk om losse modules te volgen. Worden binnen een bepaalde tijd alle modules gevolgd, dan kan ook een diploma worden verkregen.
De HBO Leergang Parkmanagement is opgedeeld in 4 clusters en bestaat uit in totaal vijftien modules. Zowel de clusters als de modules kunnen los van elkaar gevolgd worden. Om voor het certificaat in aanmerking te komen, moet de hele leergang binnen 2 jaar worden gevolgd.
Voor uw eigen ontwikkeling en professionalisering en verdere ontwikkeling van Parkmanagement in het algemeen is deze Leergang een onmisbare schakel.

Lees meer in de brochure.

Wilt u inschrijven? Hier vindt u het inschrijfformulier voor de opleiding die najaar 2013 start..
 

« terug
Extranet inlog